Barslund vinder byggemodningen – øvrige entrepriser i udbud

​Det blev entreprenørfirmaet Barslund, som vandt opgaven med at byggemodne den 36.800 kvadratmeter store byggegrund til Bispebjergs nye psykiatri. 

Vent...

Barslund skal bl.a. afrømme det øverste jordlag, udføre kloakering og etablere byggepladsveje. Desuden skal tilkørselsvejen fra Bispebjerg omlægges.

Entreprenøren er allerede i gang på pladsen. Byggemodningen skal være afsluttet inden Jul, så byggepladsen er klar til den vindende råhusentreprenør umiddelbart efter nytår 2020.Licitation 26. september

Samtidig er en hel stribe entreprenører i gang med at regne tilbud på de forskellige entrepriser ved selve byggeriet. Tilbudsfristen er 26. september 2019.

Interessen for at komme med i konkurrencen har været stor, fortæller projektleder Jais Elvekjær: "Mange har budt ind på at være med, så vi har kunnet prækvalificere et bredt felt af kvalificerede bydende. Det tegner godt!"

Region Hovedstadens Psykiatri har prækvalificeret fem tilbudsgivere på syv af de otte udbudte entrepriser. På den mindre entreprise Fast inventar er prækvalificeret tre.

Se oversigten over prækvalicerede tilbudsgivere i hjemmesidens entreprenørrum Aktuelle udbud


Ny Psykiatri Bispebjerg udføres i stor- og fagentreprise. Udførelsen sker over to etaper, men entrepriserne udbydes for det samlede byggeri. Forventet byggestart umiddelbart efter nytår 2020. 


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor