Nu er konkurrencen i gang: Hvem skal bygge Ny Psykiatri Bispebjerg?

​Region Hovedstadens Psykiatri åbner nu for ballet om at være med til at bygge Københavns nye psykiatrihospital – Ny Psykiatri Bispebjerg.

Vent...

Opførelsen udbydes i stor- og fagentrepriser, og Region Hovedstaden opfordrer alle kvalificerede entreprenører til at søge om prækvalifikation.


Udbuddet er delt op i otte entrepriser, så mange kan være med: Råhus, facade og tag, komplettering, fast inventar, VVS, ventilation, el mv., bygningsautomation samt landskab og terræn.

Find udbudsbekendtgørelsen her 

Byggemodningen snart i gang

Byggeriet udføres i to etaper frem til 2024. I en efterfølgende tredje etape renoveres det såkaldte Lersø-kompleks, der i dag er en del af Bispebjergs somatiske hospital. I fremtiden skal det bl.a. rumme ambulatorier til psykiatrien.


Den vindende råhusentreprenør vil efter tidsplanen kunne gå i jorden den første hverdag i 2020. Men allerede inden sommerferien indledes byggemodningen af det område, hvor byggeriets første etape skal opføres.

Byggemodningen har netop været i udbud. Ved tilbudsfristens udløb 8. maj var der indkommet fem tilbud, som nu skal evalueres.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor