Ansvarsfraskrivelse

​Region Hovedstadens Psykiatri bestræber sig på at sikre, at de informationer, der står på hjemmesiden er korrekte. Informationerne på hjemmesiden er forsøgt gengivet så præcist og opdateret som muligt. Vi kan dog ikke garantere, at oplysninger på hjemmesiden ikke indeholder unøjagtigheder eller trykfejl. 

​Der gives som sådan ingen direkte eller indirekte garanti for informationernes korrekthed, og Region Hovedstadens Psykiatri er ikke ansvarlig for direkte, indirekte eller andre forbundne skader opstået ved adgang til eller brug af indhold fra denne hjemmeside.

Materialet er af generel karakter og er ikke rettet mod nogen bestemt enkeltperson. Der er visse steder links til eksterne hjemmesider, som Region Hovedstadens Psykiatri ikke har kontrol med, og for hvis indhold Region Hovedstadens Psykiatri ikke påtager sig noget ansvar. Indholdet er ikke ment som og kan ikke erstatte lægefaglige råd og vejledning.

Region Hovedstadens Psykiatri anvender en regional cms-platform og Region Hovedstadens IT-afdeling, (KoncernIT/IMT), tager alle rimelige forholdsregler for at sikre, at websitet ikke indeholder virus, orme, trojanske heste eller lignende.

Region Hovedstadens Psykiatri fraskriver sig ethvert ansvar for tab som følge af skadelige programmer, som er modtaget fra hjemmesiden eller via filer, som kan downloades fra hjemmesiden.

Region Hovedstadens Psykiatri gør opmærksom på, at hjemmesiden indeholder historisk indhold. Vi opfordrer brugerne til at være opmærksom på dette, når materialet anvendes. 


Redaktør