CAPS-kurser kører igen

​Fredag den 7. maj kunne CAPS-kursister igen nyde godt af simulationsbasererede kurser, og denne fredag stod der selvmordsforebyggelse på plakaten.

Vent...

Fredag den 7. maj stod i selvmordsforebyggelsens tegn, da Campus for Psykiatrisk Simulation efter længere tids COVID-19 pause igen kunne byde velkommen til engagerede kursister til de simulationsbaserede kurser.

I løbet af fredagen blev der afviklet to kurser á tre timer med hver 10 kursister. På kurset fik kursisterne blandt andet øvelse i at føre en dialog med en selvmordstruet patient, og sammen med en skuespiller, som spillede patient skulle de gennemføre selvmordsrisikovurdering. Netop brugen af skuespillere som del af den simulationsbaseret træning er grundkonceptet i alle kurser i regi af Campus for Psykiatrisk Simulation.

Hør to kursisters feedback på kurset. (Videoerne er tekstede og varer under 2 minutter)

Flere kurser planlagt
Efter lang tids pause i kurserne i CAPS pga. COVID-19 er der nu planlagt flere kurser og aktiviteter i CAPS-regi. Efter sommerferien gennemføres kurset "patientkommunikation – en booster", og her får kursisterne øget kompetence i den daglige kommunikation med patienter. De får et indblik i, hvordan patienter oplever kommunikationen med behandlerne, og kursisterne får redskaber til at fremme patientperspektivet, så de bedre kan understøtte patienternes recoveryproces. 


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor