​​

Undervisere i CAPS

​Her kan du finde information om underviserne i CAPS


Daniel Thaysen Petersen
Daniel er uddannet læge og ph.d. studerende (aktuelt har orlov fra speciallægeuddannelse i Psykiatri). Daniel har flere års erfaring med forskning og klinisk arbejde samt undervisning af læger og medicinstuderende, og er uddannet facilitator i psykiatrisk simulation. Daniel underviser på CAPS kurset "fysisk fastholdelse - skab overblik og systrematik".

Pauline Haahr Astrup
Pauline Haahr Astrup

Er klinisk sygeplejespecialist. Hun er ansat i en administrativ stilling og varetager supervision, kompetenceudvikling og undervisning i ambulante afsnit i BUC. Hun underviser på CAPS kurserne ’Den svære forældresamtale’ og ’Facilitator i psykiatrisk simulation’.


Pernille Richelieu

Pernille Richelieu
Er sygeplejerske og cand.pæd.pæd.psyk. Hun er ansat i BUC på afsnit for mindre børn, afdeling Glostrup. Hun underviser på CAPS kurset ’Den svære forældresamtale’. 


Arendse Bierring

Arendse Bierring
Er autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi med børn. Hun er ansat i BUC på afsnit B193, Ambulatorium for større børn, afdeling Bispebjerg. Hun underviser på CAPS kurset ’Den svære forældresamtale’. 

Mads Hansen Boss
Klinisk sygeplejespecialist og underviser på kurset "Patientkommunikation - en booster"


Barbara Hoff Esbjørn
Er autoriseret psykolog, specialist og supervisor i psykoterapi. Hun er leder af Campus for Psykiatrisk Simulation. Hun underviser på CAPS kurserne 'Den svære forældresamtale' og 'Facilitator i psykiatrisk simulation'.


Eva Ørsted Sery

Eva Ørsted Sery
Er cand.mag. i psykologi og voksenpædagogik. Hun er ansat som kursusleder i Campus for Psykiatrisk Simulation. Hun underviser på CAPS kurserne "Patientkommunikation – en booster" og "Facilitator i psykiatrisk simulation".


Freja Moltke-AaenFreja Moltke-Aaen
Freja Moltke-Aaen er autoriseret psykolog og ansat som kursusleder i Campus for Psykiatrisk Simulation. Hun underviser på CAPS kurserne "at lede udfordrende netværksmøder" og "den svære forældresamtale".​

Nicolas Hansen
Nicolas Hansen

Speciallæge i psykiatri. ​​


Anja Juul Andersen
Anja Juul Andersen er afdelingssygeplejerske, og har mange års erfaring i forebyggelse af tvang på intensive afsnit. Anja er uddannet facilitator i psykiatrisk simulation. Underviser på kurset "Fysisk fastholdelse - Skab overblik og systematik".

Katrine Johnsen
Underviser på kurset "Selvmordsforebyggelse" 

Malene Eiberg Jensen
Underviser på kurset "Selvmordsforebyggelse"

Josefine Carla Schrøder Hermannsen
Underviser på kurset "Selvmordsforebyggelse"

Mette Bæk
Mette Bæk er socialrådgiver og ansat som tværsektoriel konsulent afdeling Glostrup. Hun underviser på CAPS kurset"at lede udfordrende netværksmøder"​

Gabriele Leth
Underviser på kurset "Den svære forældresamtale"

Elisabet Saplana Thorning
Underviser på kurset "Den svære forældresamtale"

Maria Westh
Underviser på "mødeledelseskursus"

Marianne Haarh Lund
Underviser på "mødeledelseskursus" 

Katrine Frydendal
Underviser på "mødeledelseskursus"​


Redaktør