Undervisere i CAPS

​Her kan du finde information om underviserne i CAPS


Daniel Thaysen Petersen
Daniel er uddannet læge og ph.d. studerende (aktuelt har orlov fra speciallægeuddannelse i Psykiatri). Daniel har flere års erfaring med forskning og klinisk arbejde samt undervisning af læger og medicinstuderende, og er uddannet facilitator i psykiatrisk simulation. Daniel underviser på CAPS kurset fysisk fastholdelse - skab overblik og systrematik

Pauline Haahr Astrup
Pauline Haahr Astrup

Er klinisk sygeplejespecialist. Hun er ansat i en administrativ stilling og varetager supervision, kompetenceudvikling og undervisning i ambulante afsnit i BUC. Hun underviser på CAPS kurserne ’Den svære forældresamtale’ og ’Facilitator i psykiatrisk simulation’.


Pernille Richelieu

Pernille Richelieu
Er sygeplejerske og cand.pæd.pæd.psyk. Hun er ansat i BUC på afsnit for mindre børn, afdeling Glostrup. Hun underviser på CAPS kurset ’Den svære forældresamtale’. 


Arendse Bierring

Arendse Bierring
Er autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi med børn. Hun er ansat i BUC på afsnit B193, Ambulatorium for større børn, afdeling Bispebjerg. Hun underviser på CAPS kurset ’Den svære forældresamtale’. 


Nicolas Hansen
Nicolas Hansen

Speciallæge i psykiatri. 


Niels Laurs Pedersen

Niels Laurs Pedersen
Pædagog og cand.pæd.soc.


Mads Hansen Boss
Klinisk sygeplejespecialist og underviser på kurset "Patientkommunikation - en booster"


Barbara Hoff Esbjørn
Er autoriseret psykolog, specialist og supervisor i psykoterapi. Hun er leder af Campus for Psykiatrisk Simulation. Hun underviser på CAPS kurserne 'Den svære forældresamtale' og 'Facilitator i psykiatrisk simulation'.


Eva Ørsted Sery

Eva Ørsted Sery
Er cand.mag. i psykologi og voksenpædagogik. Hun er ansat som kursusleder i Campus for Psykiatrisk Simulation. Hun underviser på CAPS kurserne "Patientkommunikation – en booster" og "Facilitator i psykiatrisk simulation".


Freja Moltke-AaenFreja Moltke-Aaen
Underviser på kurset Den svære forældresamtale

Anja Juul Andersen
Anja Juul Andersen er afdelingssygeplejerske, og har mange års erfaring i forebyggelse af tvang på intensive afsnit. Anja er uddannet facilitator i psykiatrisk simulation. Underviser på kurset Fysisk fastholdelse - Skal overblik og systematik

Katrine Johnsen
Underviser på kurset Selvmordsforebyggelse 

Malene Eiberg Jensen
Underviser på kurset Selvmordsforebyggelse

Josefine Carla Schrøder Hermannsen
Underviser på kurset Selvmordsforebyggelse 

Redaktør