Videnskabens veje

Videnskabens veje er en podcast-serie der går tæt på den forskning, der foregår i Region Hovedstadens Psykiatri. Hør forskellige forskere fortælle om deres forskningsområder og hvad det kan betyde for fremtidens behandling i psykiatrien. 
Lyt til podcast-serien her eller download den i din favorit podcast-app
Stemmer fra psykiatrien

Personlige fortællinger om psykisk sygdom, håb og hverdagslivet med en diagnose. Hvordan får man et meningsfuldt og tilfredsstillende hverdagsliv efter mange år med alvorlig psykisk sygdom? I podcastserien “Stemmer fra psykiatrien” fortæller både nuværende og tidligere patienter deres personlige historie og vej mod recovery. Vi følger dem fra de første tegn på psykisk sygdom til i dag, hvor de lever det, de selv betegner som et godt hverdagsliv.
Podcasten er produceret for PsykInfo af Iben Foss og Anders Thorkil Bechgaard, der begge er journalister og recoverymentorer i Region Hovedstadens Psykiatri.

Lyt til podcast-serien her eller download den i din favorit podcast-appKlog på diagnosen

I serien fortæller mennesker, berørt af psykisk sygdom, deres personlige historie om en diagnose. Hvordan opstod sygdommen? Hvordan opleves lige præcist denne diagnose, hvordan var behandlingen – og hvordan er deres liv nu? Samtidig fortæller forskellige faglige eksperter om de faktuelle sider af diagnosen. Lyt til podcast-serien her eller download den i din favorit podcast-appPsykInfo-guides til borgere

Hvordan er man en god pårørende til én med psykiske problemer? Hvordan ved man, om man har en psykiatrisk diagnose? Og hvordan foregår den gode samtale mellem patienter og pårørende?Denne podcast-serie svarer på spørgsmål og giver gode råd og vejledning om psykisk sygdom til pårørende, patienter og borgere. Lyt til podcast-serien her eller download den i din favorit podcast-app​​​