Åbent Hus på Ny Retspsykiatri Sct. Hans d. 1. september kl 10-13.

​Hvordan kommer fremtidens retspsykiatri til at se ud? Hvordan spiller arkitekturen sammen med behandlingen af psykisk sygdom? Søndag den 1. september kl. 10-13 inviterer Region Hovedstadens Psykiatri inden for på et eksklusivt besøg på byggepladsen.

Vent...

Gennem 200 år har ”Sct. Hans” været en del af Roskilde, og ”Sct. Hans” har igennem årenes løb gennemgået store forandringer. Det afspejler sig i det nye byggeri af fremtidens retspsykiatri på Psykiatrisk Center Sct. Hans, hvor der i nybyggeriet blandt andet vil være masser af terapi- og aktivitetsmuligheder, som patienterne ikke har adgang til i dag.

Kom og få et glimt af fremtidens retspsykiatri på en tur gennem byggepladsen, hvor du også kan snuppe en kaffe og en ”ristet” ved pølsevognen alt i mens, du får fornemmelsen for, hvordan fremtidens patientstue, opholdsstue og samtaleområde bliver.

Du kan se visualiseringer af og film om fremtidens retspsykiatri, besøge en udstilling om Psykiatrisk Center Sct. Hans før og nu. Og kombinere det hele med en sensommertur i Boserupskoven eller et besøg i Sct. Hans Haves café, gartneri og butik: www.scthanshave.dk.

Se oversigtskort nedenfor - klik på billedet for stor størrelse.

Praktisk information


Det hele foregår i de dejlige grønne omgivelser på Psykiatrisk Center Sct. Hans

søndag den 1. september kl. 10-13.  


Parkering og mødested er ved administrationsbygningen, Psykiatrisk Center Sct. Hans, Boserupvej 2, 4000 Roskilde. Se mødested og parkering på oversigtskortet


Der vil være to guidede ture: kl. 10.30 og kl. 11.45

Arrangementet er gratis.
Læs også om arrangementet på www.nrsh.dk 

En del af kampagnen "Vi bygger for livet"

Åbent hus-arrangementet på Ny Retspsykiatri Sct. Hans er en del af sundhedsvæsnets største event, Åbent Hospital, som i år foregår den 1. september med deltagelse af 17 sundhedsbyggerier fra alle fem regioner.

Du kan læse mere om Åbent Hospital her

Om Ny Retspsykiatri Sct. Hans

Den nye retspsykiatri på Psykiatrisk Center Sct. Hans står færdig i 2021. Arkitekterne har tegnet et bygningsanlæg, der i sig selv bidrager til patienternes mentale heling. De fleste af de 126 nye, lyse patientstuer er orienterede ud mod de grønne omgivelser – mange med udsigt mod fjorden. Forbedrede rammer for patienternes fysiske og kreative aktiviteter erstatter de nuværende faciliteter i den eksisterende retspsykiatri.

Læs mere om Ny Retspsykiatri Sct. Hans her

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor