Åbent hus for jobansøgere til De Særlige Pladser i Frederikssund

​Hvordan vil du behandle voksne med psykiatriske problemstillinger i tæt samarbejde med kommunerne? Kom til åbent hus torsdag den 6. december kl. 16.30 -17.30 og hør mere om De Særlige Pladser i Region Hovedstadens Psykiatri.

Vent...
De Særlige Pladser ved Psykiatrisk Center Nordsjælland i Frederikssund søger sygeplejersker og ergoterapeuter, der både er engagerede i psykiatri og i udviklingen af et nyt, tværgående behandlingstilbud.

Vores filosofi

På De Særlige Pladser arbejder vi patientorienteret. Det betyder, at vores patienter er med til at planlægge deres behandling i samråd med os og den kommune, der har henvist dem. Behandling hos os er ikke noget, der doseres, men noget vi skaber sammen, så behandlingen bliver ressourceorienteret og passer ind i patientens liv. 

Hvis du også tror på denne måde at gøre tingene på og samtidig mener, at patientens forløb skal hænge sammen på tværs af psykiatri og kommune, så vil du passe godt ind hos os.

Kan du se dig selv i vores behandlingsrammer?

Hvad tænker du om at arbejde med rehabilitering, potentialer, genopdagelse af funktioner, og stabilisering af misbrug hos sårbare patienter?

Du får omkring seks måneder til at understøtte en forandring hos patienten, og du har mange kollegaer omkring dig, der vil støtte og udfordre både dig og din faglighed. Målet hos os er, at patienternes generelle funktionsniveau øges.

Om De Særlige Pladser

I juni 2018 etablerede Region Hovedstadens Psykiatri de første af tre psykiatriske sengeafsnit med fokus på rehabilitering og recovery. Afsnittene er et nyt behandlingstilbud i psykiatrien og hører under Psykiatrisk Center Nordsjælland i Frederikssund

Læs mere om De Særlige Pladser herhttps://www.psykiatri-regionh.dk/frederikssund 

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor