EN AF OS - officiel åbning

Væk med tavshed, tvivl og tabu om psykisk sygdom. Alle er velkomne, når landskampagnen EN AF OS officielt åbnes mandag i København.
Den 10. oktober skydes Landskampagnen EN AF OS for alvor i gang med et kick-off event på Vor Frue Plads i København. Eventen starter kl. 16.00, hvor der vil være en velkomsttale ved direktør Martin Lund, der er formand for EN AF OS.

På pladsen bliver der uddelt balloner, postkort, og foldere, og man kan helt bogstaveligt blive stemplet ind i kampagnen som 'en af os'.

Eventen filmes

Eventen vil blive filmet til en kampagnefilm. Filmholdet har gennem nogen tid fulgt tre personer med en psykisk lidelse, der alle har oplevet tabu, tavshed eller tvivl i forbindelse med deres sygdom. Disse personer vil kl. 16.30 sende et ønske op med en klase balloner – et ønske om, hvordan de gerne vil have omverdenen takler dem og deres sygdom.

Bliv frivillig og hjælp kampagnen

Det er muligt at melde sig som frivillig på dagen. De frivillige skal hjælpe med at dele postkort og foldere rundt, tiltrække folk til pladsen samt stemple folk med EN AF OS-stemplet. Har du lyst til bidrage en times tid og være frivillig i kampagnen, så send gerne en mail til: akv@sundkom.dk med navn – så sender vi mere information.


Program

15.30:    Frivillige møder op på pladsen
16.00:    Tale ved direktør i Region Hovedstadens Psykiatri, Martin Lund, formand for EN AF OS
16.15:    Musikalsk indslag
16.30:    Ønsker sendes op med balloner
17.00: Arrangementet slutter

Der vil blive serveret noget varmt at drikke.

TID:

10.oktober 2011, kl. 16.00 – 17.00

STED:

Vor Frue Plads, København K

NB:

På kampagnens facebookprofil www.facebook.com/EnAfOs er der en event om kick off’en, hvor man kan trykke ’deltag’

Redaktør