Efterårets kurser fra Skolen for Recovery

​Der er rig mulighed for både patienter, pårørende og medarbejdere i Region Hovedstadens Psykiatri for at øge indsigten i recovery og udveksle erfaringer. Underviserne har selv erfaringer fra psykiatrien: Nogle er tidligere patienter, andre har erfaring som medarbejdere - alle har kendskab til recovery.

Vent...
Fra midten af august åbner Skolen for Recovery op for ca. 30 gratis kurser med blandede hold bestående af patienter, pårørende og medarbejdere i Region Hovedstadens Psykiatri. 

Formålet er at få større indsigt og udveksle erfaringer, og underviserne har selv erfaringer fra psykiatrien: Nogle er tidligere patienter, andre har erfaring som medarbejdere - alle har kendskab til recovery. 

Som noget nyt udbydes nogle kurser som webinarer, og der er nye kurser målrettet pårørende. De sidstnævnte pårørendekurser er skabt gennem en partnerskabsaftale mellem Region Hovedstaden, SIND og Bedre Psykiatri. Underviserne på disse kurser kommer både fra Skolen for Recovery og fra pårørendeorganisationerne.

Se alle de udbudte efterårskurser fra Skolen for Recovery

Om Skolen for Recovery

Skolen er tilknyttet Psykiatrisk Center Ballerup og Kompetencecenter for Rehabilitering og Recovery.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte Skolen for Recovery ved at ringe på tlf. 23 60 08 96 eller sende en mail til Skolen for Recovery.Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor