Et skridt videre - konference om rehabilitering og recovery

Se programmet og tilmeld dig nu.

Så er der mere information om konferencen, som Region Hovedstadens Psykiatri afholder i samarbejde med foreningen Det sociale netværk d. 14.-15. maj 2012 i Øksnehallen i København. Se programmet og tilmeld dig på www.psykiatri-regionh.dk/recoverykonference

Formålet med konferencen er først og fremmet at styrke samarbejdet mellem psykiatrien,psykisk sårbare og pårørende og at inspirere til en behandling, der forener den videnskabelige tilgang med recoverytanken.

Programmet omfatter oplæg med den anerkendte amerikanske recoveryekspert, cand.psych. og ph.d. Patricia Deegan, John Larsen fra Rethink i England og de tre engelske recoveryeksperter, psykiater Jed Boardman og psykologerne Mike Slade og Geoff Shepherd, der byder på hver deres oplæg om implementering af recovery- og rehabiliterende orienterede tiltag.

Alle oplæg følges af refleksioner fra fagpersoner, brugere og pårørende. Herudover vil det være muligt at deltage i spændende workshops om recoveryorientering i klinisk praksis, unge sårbare, egne erfaringer, psykisk sårbarhed og arbejdsmarkedet og stigma m.fl.

Redaktør