FYP's uddannelsespris 2017 går til René Sjælland

​Foreningen af Yngre Psykiatere har givet årets uddannelsespris til klinikchef René Sjælland fra PC Amager.

Årets uddannelsespris blev for anden gang uddelt til DPS's årsmøde. Prisen gives for at sætte fokus på godt uddannelsesmiljø for yngre læger. 

I år blev det klinikchef René Sjælland, som løb med prisen. René Sjælland var indstillet af de yngre læger på PC Amager. Her kan du læse begrundelsen: 

"I den korte tid som klinikchef på PCA har Renë haft stort fokus på de yngre lægers trivsel og uddannelse. Han ved, at rammerne for læring er vigtigt, hvis man skal have løftet uddannelsesmiljøet og herunder at der er nogle speciallæger til at lære fra sig. Mængden af speciallæger er stigende og huller er dækket med vikarer. Han er lydhør over for tiltag, der kan bedre vores uddannelsesmuligheder og prioritere tiden til at vi sammen kan finde nye veje. 

Han er altid tilgængelig på telefonen, når man har brug for et godt råd, på alle tider af døgnet. René er en fagligt dygtig sparringspartner, når man sidder med en klinisk-nød. Man får altid en diskussion af problemet og en klar besked til slut, hvis man ikke selv er kommet frem til en gangbar konklusion. Derudover lægger han hus til lægejulefrokosten, underholder gerne med lægekoret og har let til smil og grin. 

Alt i alt en glimrende chef for de yngre læger." 

Radio beskåret.jpg


Redaktør