Fuldt hus til kulturnatten på Sexologisk Klinik

​​Flere end 100 mennesker trodsede regnen og lagde vejen forbi Sexologisk Klinik på Kulturnatten i København. Her kunne de høre medarbejdere fortælle om de forskellige sexologiske problemstillinger klinikken behandler for. 

Vent...

Er det krænkende at gå ned gennem strøget iført latex? Hvor går grænsen mellem perversitet og normalitet? Og kan kvinder også være pædofile? Sådan lød nogle af spørgsmålene fra publikum, da Sexologisk Klinik inviterede folk indenfor på Kulturnatten i København fredag den 11. oktober.


En håndfuld engagerede medarbejdere fra klinikken havde på forhånd valgt fem emner, de gerne ville fortælle om; Sexologisk Kliniks historie, parbehandling, seksuelle afvigelser, pædofili og børn med kønsubehag. Oplæggene blev holdt forskudt tre gange på i to forskellige rum, og interessen for klinikkens arbejde med børn, unge, par og behandlingsdømte var stor samtidig med, at der blev stillet mange spørgsmål undervejs.

Inden de besøgende gik hjem i regnen, roste mange de dygtige oplægsholdere og det spændende program. Det var første gang Sexologisk Klinik holdt åben for besøgende på Kulturnatten, men bedømt ud fra interessen er det måske ikke den sidste.

Herunder kan du se billeder fra de forskellige oplæg. 

Psykolog Jesper Mogensen holder oplæg om seksuelle afvigelser 

Afdelingslæge Mette Ewers Haahr fortalte om børn og unge med kønsubehagMette Ewers Haahr.jpg

Psykolog Andreas Gjems Theie fik en del spørgsmål om pædofili under hans oplægAndreas Theie.jpg

Psykolog og leder af Sexologisk Klinik, Rikke Kildevæld Simonsen, tog publikum med på en rejse fra Sexoplogisk Kliniks begyndelse i 1986 og frem til i dag. Rikke Simonsen.jpg
Karen Rischel fortalte om almene sexologiske problemer og parterapi, som klinikken også tilbyder. Karen er en af afdelingslægerne på klinikken. 
Karen Rischel.jpg

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor