Koordinerende indsatsplaner: Nyt website giver hjælp til arbejdet med planen

​Region Hovedstadens Psykiatri har udviklet et website for regionale og kommunale medarbejdere, der arbejder med dobbeltdiagnosepatienter og skal lave koordinerende indsatsplaner. Websitet har til formål at hjælpe, og give svar på relevante spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med arbejdet med den koordinerende indsatsplan.

Vent...

En koordinerende indsatsplan er et redskab, der hjælper med at koordinere og skabe sammenhæng i de sociale og sundhedsmæssige indsatser, som brugere, der lever med både psykisk lidelse og et misbrug af alkohol og/eller stoffer, tilbydes på tværs af region og kommune. 

På websitet kan du klikke dig igennem forløbet med den koordinerende indsatsplan og finde svar på spørgsmål, som ofte rejser sig, når man arbejder med indsatsplanen og tværsektorielle møder. Fx: Hvor finder jeg skabelonen til den koordinerende indsatsplan? Er der en særskilt samtykkeerklæring? Og hvordan er man en god mødeleder? På websitet er der også små filmklip med en erfaren medarbejder, der fortæller om sine erfaringer med tværsektorielle møder, og giver gode råd til andre, der skal i gang med det. Du kan bl.a. se nedenstående film der viser, hvordan man i praksis udarbejder en koordinerende indsatsplan.

Koordinationsmøde i praksis (11 min.)


Brugerens plan

Den koordinerende indsatsplan er brugerens plan! På websitet om den koordinerende indsatsplan finder du derfor også inspiration og konkrete ideer til god brugerinddragelse i arbejdet med indsatsplanen. 

Regionale og kommunale medarbejdere, brugere og pårørende

Websitet er først og fremmest målrettet regionale og kommunale medarbejdere, der arbejder med den koordinerende indsatsplan. Brugere og pårørende, der skal deltage i koordinationsmøder, og gerne vil vide mere, kan klikke sig rundt på websitet og få et billede af, hvad det indebærer at være i et forløb med den koordinerende indsatsplan.

Hvor kan man få mere at vide om koordinerende indsatsplaner?

På Psykiatrisk Center Amager, Psykiatrisk Center København og Psykiatrisk Center Sct. Hans kan du henvende dig til den overordnede koordinator for de koordinerende indsatsplaner, hvis du har spørgsmål. De overordnede koordinatorers opgave er at støtte kolleger i at bruge den koordinerende indsatsplan. Misbrugsenhederne i Københavns Kommune har ligeledes en overordnet koordinator, som kan hjælpe ansatte i Københavns Kommune. 

Udover de overordnede koordinatorer er der en regional og en kommunal kontaktperson (Københavns Kommune), som du er velkommen til at henvende dig til. Du finder kontaktinformationerne i boksen til højre.Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor