Ny kampagne skal tiltrække flere nyuddannede sygeplejersker til psykiatrien

​​Kampagnen henvender sig til nyuddannede sygeplejersker, som drømmer om et spændende job med gode udviklings- og karrieremuligheder. Kompetente medarbejdere er nøglen til, at vi kan yde den allerbedste behandling til vores patienter. Derfor har vi designet et spændende karriereforløb til sygeplejersker, når de starter hos os. 

Vent...

Gennem film, postkort og plakater sætter vi spot på Psykiatrien som en attraktiv arbejdsplads for at rekruttere flere nyuddannede sygeplejersker og tiltrække de studerende, så de vælger Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads, når de er færdiguddannede. 

Sygeplejerske i psykiatrien – bliv klogere på dine karrieremuligheder

Se kampagnevideoen her:


For alle nyansatte og andre nysgerrige

Der er mange veje, mange muligheder, og du kan læse mere på hjemmesiden – Job i Psykiatrien. På sitet kan nyansatte og alle andre nysgerrige blive klogere på Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads. Det giver nem adgang til relevant information om psykiatrien, som kan klæde en nyansat på til første dag på jobbet. Til dem, der overvejer at søge job, er der tips og tricks til at skrive den gode ansøgning. I små film med medarbejdere, ledere og patienter får du indblik i, hvad psykiatrien byder på som arbejdsplads. 

Læs mere på JOB I PSYKIATRIEN 

Plakat - overblik over karrieremuligheder


Se produkterne fra kampagnen her.

Mange muligheder og karriereveje

Et job i Psykiatrien giver gode muligheder for at vælge forskellige retninger som nyuddannet sygeplejerske, og der er lagt vægt på kurser og efteruddannelse. Der er bl.a. et målrettet introduktionsforløb, der klæder sygeplejerskerne godt på til opgaverne på en psykiatrisk afdeling. Der er også et 2-årgt forløb "Godt på vej i psykiatrien", der giver indsigt i psykiatrisk sygepleje og et stærk netværk på tværs af psykiatrien. Alle nyansatte sygeplejersker får tilbud om en mentorordning. Et job som sygeplejerske i psykiatrien kan senere give mulighed for specialuddannelse til psykiatrisk sygeplejerske. Ledervejen eller forskervejen kan også udforskes.  Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor