Ny lægefaglig vicedirektør ansat i Region Hovedstadens Psykiatri

​​Nuværende klinikchef på Psykiatrisk Center København, Ida Hageman, tiltræder som ny lægefaglig vicedirektør pr. 1 september 2018. 

Vent...
Ida Hageman er uddannet psykiater og har mange års klinisk og forsknings-erfaring. Hun blev i 2012 klinikchef på PC København, hvor hun har været ansat indtil nu. 

Med Ida Hageman som vicedirektør får Region Hovedstadens Psykiatri en kompetent og erfaren lægefaglig direktør med indgående kendskab til psykiatrien og stor faglighed på de kliniske områder.

- Det er vigtigt for mig, at de mennesker, som arbejder i psykiatrien, helt genuint mener, at patienten er den vigtigste person. Derfor skal medarbejdernes faglighed selvfølgelig være i højsædet. Som vicedirektør vil jeg gøre  mit yderste for at udvikle og skærpe behandlingsfokus indadtil, medvirke til yderligere implementering af evidensbaseret medicin samt facilitere forskning af både klinisk, epidemiologisk og basal karakter, siger Ida Hageman og fortsætter: 

- Vi har verdens mest interessante speciale og det er nogle af de mest lidende mennesker vi behandler. De fortjener det bedste.

Udover sit kliniske og forskningsarbejde i psykiatrien har Ida Hageman også gjort sig bemærket udenfor organisationen og forsøgt at udbrede kendskabet til psykiatrien uden for de traditionelt faglige kredse. 

- Jeg glæder mig til at øge omverdenens viden og forståelse endnu mere – bl.a. i forhold til patient- og pårørendeorganisationer,  det politiske miljø og befolkningen generelt, siger hun og peger også på afstigmatisering, ligestilling mellem somatikken og psykiatrien og generel oplysning om psykisk sygdom som områder, hvor hun vil gøre en indsats. 

Ida Hageman har også brugt sin store kliniske faglighed og viden i medierne. Senest i mandags, hvor hun var med i P1-programmet Hjernekassen med hjerneforsker Peter Lund Madsen, hvor hun talte om bipolar lidelse. Du kan lytte til programmet HER. 

Ida Hageman overtager stillingen efter Peter Treufeldt, der tidligere på året meldte ud, at han går på pension. Vi byder Ida velkommen, og håber alle vil tage godt imod hende.

Billedet nedenforer fra mandag den 25. juni i år, hvor Ida Hageman (tv.) deltog i Hjernekassen på P1 med Peter Lund Madsen og Rulle Grabow. 

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor