Ny vicedirektør i Region Hovedstadens Psykiatri

​​Til august tiltræder Lone Bjørklund som ny vicedirektør i Region Hovedstadens Psykiatri. Lone Bjørklund kommer fra en stilling som vicedirektør på Holbæk Sygehus og har en baggrund som sygeplejerske.

Vent...

​Med en baggrund som oversygeplejerske på Rigshospitalet og Herlev-Gentofte Hospital kender Lone Bjørklund Region Hovedstaden. Direktørerfaring har hun fra en stilling som hospitalschef på Aleris-Hamlet Hospitalerne og senest vicedirektør på Holbæk Sygehus. Det er dermed en profil med stærk lederkapacitet og god indsigt i sundhedsvæsenet, der bliver ny vicedirektør i Region Hovedstadens Psykiatri.

- Lone er en erfaren leder. Hun har i mange år arbejdet med sundhedsfaglig kvalitet og effektiv drift i samspil med mange interessenter og med patientens tilfredshed for øje. I direktionen glæder vi os meget til samarbejdet med Lone, siger direktør Martin Lund.

- Jeg har stor lyst til at bidrage til, at endnu flere mennesker med psykisk sygdom kommer sig og får en høj livskvalitet. Det kræver, at den behandling vi tilbyder på tværs af psykiatrien, somatikken og kommunerne kommer til at gavne patienterne endnu mere, fortæller Lone Bjørklund. 

Lone Bjørklund har i sine 12 år som leder i sundhedsvæsenet bl.a. arbejdet med at få både faglighed, patientfokus og tværsektorielle samarbejdsrelationer til at gå hånd i hånd, og den erfaring vil hun tage med til psykiatrien.

- Jeg ser en endnu bedre inddragelse af patienter og pårørendes viden og ressourcer som helt afgørende for at drive sundhedsvæsenet og psykiatrien fremad. Samtidig ser jeg en yderligere integration af udvikling, forskning og innovation – og ikke mindst en sikker drift – i klinikken, som en forudsætning for at levere høj kvalitet og udvikle sin faglighed. Jeg glæder mig meget til at lære psykiatrien bedre at kende og møde alle mine nye kolleger og samarbejdspartnere, slutter Lone Bjørklund.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor