Opgradering af Sundhedsplatformen udskydes til februar

​Bestyrelsen for Sundhedsplatformen har mandag den 6. august besluttet at udskyde opgraderingen af den nyeste version af Sundhedsplatformen (SP2018) til februar 2019. Det betyder desværre, at nogle af de ventede forbedringer vil komme tre måneder senere.

Vent...

​Den 3. november 2018 skulle Sundhedsplatformen opgraderes fra en version 2015 til en version 2018 (SP2018). Samme dato skulle Sundhedsplatformen opgraderes til at levere data til det nye Landspatientregister (LPR3). Konsekvensen af udskydelsen af LPR3 er, at forbedringerne til Sundhedsplatformen desværre også må udskydes, og Bestyrelsen for Sundhedsplatformen har besluttet, at der arbejdes efter en samlet opgradering i starten af februar 2019.Kvalitets- og udviklingschef Mette Bertelsen Fredsgaard.  

- Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at opdateringen bliver forsinket, fordi den kommer med nogle forbedringer til Sundhedsplatformen. De kommer naturligvis stadig, men det giver mening at udskyde dem, fordi LPR3 også er blevet udskudt. Planen har hele tiden været, at den nyeste version af Sundhedsplatformen skal fungere til LPR3, og ved at udskyde opdateringen sikrer vi os, at de to systemer kommer til at tale sammen, udtaler Kvalitets- og udviklingschef Mette Bertelsen Fredsgaard.  

Baggrund for udskydelsen 

Den 6. juli 2018 aftalte Sundheds- og Ældreministeriet og Danske Regioner at udskyde opgraderingen af Landspatientregisteret til en version 3 (LPR3), dog senest til den 1. marts 2019. Region Hovedstaden og Region Sjælland har derfor undersøgt, hvilke konsekvenser det har for overgangen til SP2018. Sigtet har været at få ny funktionalitet hurtigt ud til klinikerne og samtidig gennemføre en implementering af høj kvalitet, hvor byg, test og fejlrettelser er gennemført, inden uddannelsen af medarbejderne påbegyndes.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor