Psykiatrien holder Åbent Hus

Psykiatrien i Region Hovedstaden slår dørene op for et stort Åbent Hus-arrangement søndag d. 25. marts 2007.

Alle er velkomne til at kigge indenfor og deltage i de mange spændende aktiviteter.

Psykiatrien i Region Hovedstaden er blevet samlet i én organisation – Psykiatrivirksomheden. Det markerer vi nu ved at invitere til

Åbent Hus i psykiatrien søndag d. 25. marts kl. 13-16.

På Åbent Hus-dagen vil de psykiatriske afdelinger, centre og botilbud i Region Hovedstaden slå dørene op for alle interesserede borgere. Eftermiddagen byder på en lang række rundvisninger, foredrag og workshops, hvor deltagerne kan få et indblik i, hvordan psykiatrien fungerer i hverdagen.

”Vi vil gerne fortælle om de mange positive ting, der foregår i psykiatrien. Det gælder både de konkrete behandlingsformer og tilbud til sindslidende, men også den omfattende faglige og kvalitetsmæssige udvikling, der foregår. Samtidig giver Åbent Hus-dagen os mulighed for at informere om de forskellige former for psykisk sygdom. Vi er i psykiatrien lige så ivrige som andre faggrupper for at dele vores viden,” siger direktør i Psykiatrivirksomheden Marianne Wiese.

Der er officiel åbning af dagen allerede kl. 12 på Psykiatrisk afdeling Hvidovre, hvor regionsrådsformand Vibeke Storm Rasmussen og direktør i Psykiatrivirksomheden Marianne Wiese byder velkommen. Alle øvrige afdelinger og centre åbner kl. 13.

Læs mere om Åbent Hus og Psykiatrivirksomheden på www.regionh.dk under menupunktet Psykiatri.

Se det samlede program for Åbent Hus-dagen på http://www.regionhovedstaden.dk/NR/rdonlyres/22446957-B630-4F37-8EFC-B476041C0F15/0/Aabenthus_psykiatri_program.pdf

For yderligere information (kun pressehenvendelser), kontakt venligst kommunikationsmedarbejder i Psykiatrivirksomheden Helle Hartmann på mail: helle.hartmann@psv.regionh.dk eller tlf. 4511 2019.

Redaktør