​​

Region Hovedstadens Psykiatri søger patient- og pårørenderepræsentanter til involverende fora

Grundlaget for udvikling i psykiatrien styrkes nu blandt andet gennem en justering af psykiatriens tværgående mødefora, hvor også patienter og pårørende er repræsenteret. Lige nu søger vi 12 engagerede personer til fire nye fora - læs stillingsopslaget her (ansøgningsfrist fredag den 19. april, kl. 12:00).

Vent...

"Vil du have indflydelse på Regions Hovedstadens Psykiatri?"

Sådan lyder det i det netop opslåede stillingsopslag, der er målrettet tidligere eller nuværende patienter og pårørende, som har lyst til at bidrage til udviklingen af Region Hovedstadens Psykiatri som brugerrepræsentant i vores tværgående fora.

Vi lægger stor vægt på involvering af patient- og pårørenderepræsentanter, fordi deres erfaringer og synspunkter er et vigtigt bidrag til udviklingen af psykiatrien. Derfor søger vi nu 12 engagerede personer med erfaringer fra psykiatrien til at deltage i fire fora:

  • Forum for kvalitet i behandlingen
  • Forum for forskning
  • Forum for recovery
  • Forum for kompetente medarbejdere

- Vi håber, at der er stor interesse blandt både patienter og pårørende til at deltage i et af de fire tværgående fora. Det har stor betydning for os, at vi har en god dialog og hører om oplevede erfaringer og vigtige synspunkter, der kan være med til at forbedre kvaliteten af vores behandling, forskning, og hvordan vi fortsat skal arbejde med recovery og udvikling af medarbejdernes kompetencer", udtaler Martin Lund, Hospitalsdirektør i Region Hovedstadens Psykiatri.

Om repræsentanternes rolle og opgaver

I hvert forum skal der udover medlemmer fra Region Hovedstadens Psykiatri være en patientrepræsentant, en patientsuppleant og en pårørenderepræsentant. 

stillingsopslaget for patient- og pårørenderepræsentanter kan du læse mere om roller, opgaver og vilkår. Der er ansøgningsfrist fredag den 29. april 2022, kl. 12:00.

Se mere om den nye mødestruktur i Region Hovedstadens Psykiatri​ her.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor