Skolen for Recovery tilbyder nu online-kurser

​Da Skolen for Recovery har været nødt til midlertidigt at aflyse kurser for patienter, pårørende og medarbejdere pga. corona-krisen, tilbyder de nu i stedet kurser på nettet. 

Vent...

​Corona-krisen har betydet, at Skolen for Recovery ligesom en lang række andre kursusudbydere ikke har kunne afholde kurser som vanligt på skolen i Ballerup og andre steder. I stedet tilbyder de nu foreløbigt to onlinekurser, som kan tages ved at følge nedenstående link:

Kom godt igennem en udfordrende tid med corona-epidemi – med gode råd

Hverdagslivet – i en udfordrende tid – også med gode råd

Udover de to onlinekurser har Skolen for Recovery oprettet nogle nye web-sider med det specifikke formål at støtte patienter i forhold til corona-situationen.

Her kan man få gode råd til at håndtere den for mange svære tid, og der er eksempler på, hvor man kan finde støtte. Fx er der links videre til Psykinfo, SIND, Røde Kors samt Børn, Unge og sorg, som alle tilbyder samtaler.

Skolen for Recovery stiller en lydfil til rådighed, hvor en af skolens undervisere guider lytteren igennem et  "pusterum". Her har man mulighed for at tage en lille pause, mærke og være i nuet ved at følge sin vejrtrækning.

Man har også mulighed for at klikke sig videre til et websted, hvor man kan høre forfattere, der oplæser litteratur.

 Følg Skolen for Recovery her:

- Hjemmesiden 

- Facebook

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor