Skovvænget er færdigombygget til lejligheder og der visiteres igen

Skovvænget, et bo- og rehabiliteringstilbud i Region Hovedstaden har plads til 30 borgere med omfattende følger af sindslidelse, og som har svært ved at bo i egen bolig.

Skovvænget, et bo- og rehabiliteringstilbud i Region Hovedstaden er færdigombygget til lejligheder og der visiteres igen.

Ombygningen til lejligheder har betydet, at alle boliger nu har toilet og bad, køkkenfaciliteter, egen lille terrasse og indgang fra arealet. De 1-værelses boliger er på mellem 39 og 55 m2.

Skovvænget har gode fællesfaciliteter, som bl.a. café, vaskeri, fælleskøkkener og fælles opholdsrum med bordtennis og tv. Udendørsarealerne har boule-bane og græsplæner med fælles terrasser.

Hvem kan bo på Skovvænget?

På Skovvænget modtager borgerne hjælp og støtte med henblik på psykosocial rehabilitering.​

Borgere med sindslidelse, der ønsker at bo på Skovvænget, skal bede deres kommune om at blive visiteret dertil.

Der er i øjeblikket fire boliger ledige til nye beboere.

Region Hovedstadens Psykiatris kvalitetsstrategi for socialpsykiatrien 2010-2015

Region Hovedstadens Psykiatri ønsker at tydeliggøre regionens socialpsykiatriske bosteder arbejder målrettet på at sikre og udvikle højt specialiserede tilbud med fagligt kompetent personale.

Region Hovedstadens Psykiatri ønsker, at de regionsdrevne bosteder skal fastholde og udvikle de ​​​​højt specialiserede tilbud til sindslidende borgere med komplekse problemstillinger. Den overordnede ramme for indsatsen er psykosocial rehabilitering. Det højt specialiserede niveau fastholdes ved et konstant fokus på kvalitetsudvikling, kompetenceudvikling, og dokumentation.

Redaktør