Vicedirektør Peter Treufeldt: Vigtigt at ansatte bidrager til debatten om Sundhedsplatformen

​​- Hvis ikke vi diskuterer udfordringerne om Sundhedsplatformen, så kommer vi aldrig videre med dem. Derfor er det vigtigt, at man bidrager og deltager i debatten, hvis man har noget på hjerte, skriver lægelig vicedirektør Peter Treufeldt. 

Vent...

​Lægelig vicedirektør i Region Hovedstadens Psykiatri, Peter Treufeldt

​Jeg vil gerne starte med at slå fast, at der er ytringsfrihed for alle i Region Hovedstadens Psykiatri og resten af Region Hovedstaden. Og med alle menes der alle faggrupper i alle funktioner.

Hvis nogle ansatte i Region Hovedstadens Psykiatri oplever, at de ikke kan tale åbent og ærligt om udfordringerne i arbejdet, så er det meget ærgerligt og absolut ikke noget, som vi fra direktionen eller Centerledelser i Region Hovedstadens Psykiatri ønsker. Tværtimod. 


Vi ønsker til enhver tid at diskutere udfordringerne om Sundhedsplatformen, for ellers kommer vi aldrig videre med dem. Hvis man som medarbejder eller leder har noget på hjerte, så er det vigtigt, at man bidrager og deltager i debatten om Sundhedsplatformen, så systemet kan forbedres. 

Regionen har en åbenhedspolitik, og det er fordi, vi ønsker en åbenhedskultur, hvor både ledere og medarbejdere skal kunne drøfte alt fra det kritiske til det positive. Vi i direktionen og ledelsen ude på centrene har et ansvar for at skabe denne kultur, og som medarbejder har man et ansvar for at gøre brug af åbenhedspolitikken og ytre sig, hvis man mener, at noget er kritisk. Det betyder også, at ledelse og medarbejdere har et ansvar for at tale sammen, hvis der er noget som man finder kritisk. 

Summa summarum: Hvis man brænder inde med noget, man finder kritisk eller noget der kunne forbedres i Sundhedsplatformen, så sig det højt. 

LÆS REGION HOVEDSTADENS ÅBENHEDSPOLITIK HER
Regionens åbenhedspolitik.pdf
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor