Videnskabens veje: Hvad ved vi om behandling af Ængstelig Evasiv Personlighedsforstyrrelse?

​​Når man har en personlighedsforstyrrelse, har man ofte varierende grader af ubehag og svækket evne til at fungere socialt. Tegn på angst eller depression og problemer med at indgå i sociale relationer kan pege i retning af den psykiske sygdom, der kaldes for Ængstelig Evasiv Personlighedsforstyrrelse, som er en overset sygdom både klinisk og forskningsmæssigt. Derfor sætter vi fokus på Ængstelig Evasiv Personlighedsforstyrrelse i den nyeste udgave af podcasten Videnskabens Veje.

Vent...

​I denne episode kan du møde psykolog og konstitueret forskningsleder på Psykoterapeutisk Center Stolpegård Sebastian Simonsen, og høre ham fortælle om den særlige behandlingsform, man her har udviklet til patienterne. En behandling der blandt andet styrker patienternes selvværd, deres relationer til andre mennesker og evnen til at mærke sine følelser og fx føle glæde.

Du kan høre podcasten direkte ved at klikke på nedenstående billede eller finde 'Videnskabens veje' i din favorit podcast-app på din smartphone (Apple Podcasts eller anden podcast app), hvor du også kan abonnere på podcast-serien, så nye afsnit automatisk bliver tilgængelige, når de publiceres.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor