Videnskabens veje: Recovery - Håb og drømme på formel i Region Hovedstadens Psykiatri

​I 4. episode af Videnskabens veje kan du høre kan du høre postdoc Anna Kristine Waldemar fra Kompetencecenter for Rehabilitering og Recovery fortælle om arbejdet med recovery.

Vent...
Hvordan sætter man håb og drømme på formel? Det lyder som en nærmest umulig opgave, men ikke desto mindre er det en af hovedtankerne bag recoverymetoden. Det handler om at tage udgangspunkt i, hvad den enkelte har af ønsker for netop sin behandling og at arbejde ud fra et mål om, at alle kan komme sig helt eller delvist efter en psykisk sygdom.

I Region Hovedstadens Psykiatri skal al behandling være recoveryorienteret. Det understøttes blandt andet gennem recoverymentorer, der selv har haft psykisk sygdom tæt inde på livet. De er med til at vise mennesker med en psykisk sygdom, at der er masser af håb for fremtiden, også når det ser sortest ud. 

Du kan høre podcasten direkte ved at klikke på nedenstående billede eller finde 'Videnskabens veje' i din favorit podcast-app på din smartphone (Apple Podcasts eller anden podcast app), hvor du også kan abonnere på podcast-serien, så nye afsnit automatisk bliver tilgængelige, når de publiceres.Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor