Vil du være med i EN AF OS-panelet?

Landskampagnen EN AF OS har til formål at udfordre de mange fordomme, der findes om psykisk sygdom i Danmark. Og der er brug for din hjælp!

Det skal være lettere at have og leve med psykisk sygdom – og det skal være lettere at komme sig efter psykisk sygdom. Derfor er en række offentlige og private samarbejdsparter gået sammen om landskampagnen EN AF OS, der arbejder for at fjerne tavshed, tvivl og tabu i forbindelse med psykisk sygdom.

Kampagnen bygger i høj grad på frivillige kræfter, og vi har brug for din hjælp!

EN AF OS panelet

Der bliver nu oprettet nu et EN AF OS-panel, der skal bruges til indsamle viden og holdninger til diverse spørgsmål om psykisk sygdom.

Panelet vil bestå af i alt 1.000 mennesker med egne erfaringer med psykisk sygdom.

Som medlem af EN AF OS-panelet vil du modtage omkring 10-15 spørgsmål via mail cirka hver anden måned. Besvarelserne er 100 % anonyme vil blive brugt i forbindelse med landskampagnens presseindsats.

Vil du være med?

Har du  eller har du haft en psykisk sygdom, og har du lyst til at dele dine erfaringer og holdninger om psykisk sygdom, er du velkommen i panelet.

Det eneste, du skal gøre for at komme med i EN AF OS-panelet, er at åbne dette link, sætte kryds ved at du vil deltage i panelet og skrive din mailadresse:

EN AF OS panelet - klik her

Når du åbner linket, vil du også få mulighed for at deltage i den første undersøgelse. 

Redaktør