Følg Region Hovedstadens Psykiatri på Linkedin

Nu kan du hente nyheder og inspirerende indspark fra Danmarks største psykiatriske hospital  på LinkedIn.

Nye professorrater. Bevilligede fondsmidler. Nyoprettede bæltefri afsnit. Resultater af patienttilfredshedsundersøgelser. Og meget, meget andet. 

Region Hovedstadens Psykiatri har som Danmarks største, psykiatriske hospital hele tiden gang i udviklingen af behandling, pleje og forskning. Hospitalet er samtidig en stor og dynamisk arbejdsplads, der konstant flytter sig. Som supplement til hjemmesiden kan du nu også på LinkedIn følge med i, hvad der foregår rundt omkring på hospitalets centre og tilbud.

Region Hovedstadens Psykiatri har oprettet en Linkedin-profil. Profilen er først og fremmest en informationskanal for hospitalets egne medarbejdere, men alle interesserede er selvfølgelig velkomne til at følge med i, hvad vi laver. 

Som medlem af gruppen vil man ikke alene kunne følge med i, hvad gruppens administratorer lægger ud af materiale – man vil også have en mulighed for at kommentere på det, der lægges op, og at lægge materiale ind, der uddyber eller udfordrer budskaberne.

Profilen hedder ”Region Hovedstadens Psykiatri”. Det eneste, der kræves for at være med, er, at du har oprettet en profil på mediet. Det er gratis. Vi ses derinde.
​​​​​

Redaktør