Første spadestik Ny Psykiatri Bispebjerg

I dag tager Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen første spadestik til Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg.

Alle er velkomne i teltet på 5. Tværvej fredag den 21. november 2014 kl. 11-12, hvor Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen tager første spadestik til Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg.

Medarbejdere på hospital og psykiatri får et stykke chokoladekage med ”græs-glasur”, så de også kan tage et symbolsk spadestik. Alle medarbejdere er velkomne til at deltage ved spadestikket.

Det er et overordnet spadestik for alle delprojekter: Parkeringshus, Laboratorie- og Logistikbygningen, Akuthuset, Ny Psykiatri samt renovering og ombygning af eksisterende bygninger.

Program

11.00:        Ankomst i teltet

11.10:        Velkomst v. Janne Elsborg

11.15:         Tale v. Sophie Hæstorp Andersen

11.30:         Første spadestik og reception med
                      minisandwich og spadestikskage

12.00:         Slut

Praktisk

Første spadestik tages i et telt, der er placeret på den nyetablerede fælles byggeplads, som ligger på hjørnet af 5. tværvej og Vestre Længdevej inde på hospitalsområdet. Det vil være muligt for regionsrådsformanden at parkere ved siden af teltet.

Infohjørne

Der vil være et infohjørne, hvor man kan finde information om projektet i form af flyers, postkort, plakater, roll ups og film.

Derudover kan man selv dele sin oplevelse af begivenheden på Instagram under hashtagget #nytbispebjerg. Der vil være en computer, der viser billederne løbende.

Redaktør