​​

Fra Vestegnen til Skagen modtager pris fra Dansk Selskab for Distriktspsykiatri

Tillykke med den gyldne cykel 2014!
Dansk Selskab for Distriktspsykiatri gav i år deres ærespris til Shared Care projektets indsats Vestegnen til Skagen. Med prisen fulgte 5000 kr til projektets nye cykelforening.

I begrundelsen for tildelingen af prisen lød det bl.a. at "Psykelløbet fra Vestegnen til Skagen er  et strålende bevis for, at man ved tværsektorielt fælles indsats og aktiv inddragelse af patienter/brugere kan nå meget større mål. Og det slutter ikke bare her, i det man nu er ved at stifte en fælles cykelforening for patienter/brugere og medarbejdere i kommuner og i psykiatrien."

Helle Schnor og Carina Bjerager modtog prisen på vegne af projektet, og fik stor ros fra flere distriktspsykiatrier fra på tværs af regionerne, som følte sig inspireret til lignende indsatser.

I deres oplæg understregede Carina og Helle bl.a. vigtigheden af brugerinddragelse, fællesskab og ligeværdighed som centrale elementer i projektets succes.

En af de vigtige eftervirkninger af projektet er oprettelse af en cykelforening, som både brugere og personale, fra både regionale og kommunale enheder, kan deltage i.

Se mere o​m den nye cykelforening og kom til stiftende generalforsamling tirsdag d. 11. november


Carina og Helle modtager den gyldne cykel 2014

Redaktør