Kursus for pårørende til retspsykiatriske patienter_2024

Tidspunkt Ikon
Start: 19-03-2024, 17:00
Slut: 14-05-2024, 19:00
Sted

​​Psykinfos lokaler i Rosengården 14, 1174 København K

Tilmelding

​Send mail til rhpkfr@regionh.dk senest d. 4. marts 2024. 

​​

Kompetencecenter for Retspsykiatri (KFR) udbyder igen i år et kursus til pårørende til retspsykiatriske patienter. Kurset er gratis og afholdes over seks gange i perioden fra marts til april og har til formål at give de pårørende faktuel viden om retspsykiatri og retspsykiatriske behandlingsforløb.

​Formål​ og indhold

Kurset har særligt fokus på at give de pårørende faktuel viden om retspsykiatri og retspsykiatriske behandlingsforløb, for derigennem at styrke muligheden for at bidrage til retspsykiatriske patienters recoveryprocesser. På kurset behandles emner så som information om faserne i et retspsykiatrisk behandlingsforløb, rollefordelingen mellem de mange samarbejdende aktører samt dobbeltbelastning og dobbeltstigmatisering, som man kan opleve som pårørende til én, der både har en alvorlig psykisk sygdom og er dømt for kriminalitet.

Praktisk i​nformation

Kurset afholdes i Psykinfos lokaler tæt på Nørreport Station, Rosengården 14, 1174 København Ø. Alle gange kl. 17.00-19.30. Der serveres vand og kaffe/te på kurset.

​Tilmelding og spørgsmål

Tilmelding foregår på mail til rhpkfr@regionh.dk senest d. 4marts 2024. For øvrige spørgsmål er I meget velkomne til at kontakte os i KFR.


Redaktør