Overcoming Barriers in Minds and Society - international konference om stigmatisering

Tidspunkt Ikon
Start: 20-09-2017, 8:00
Slut: 22-09-2017, 13:00
Sted

​​Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V

Ta’ på konference og bliv inspireret til at bekæmpe stigmatisering!

Landsindsatsen EN AF OS har siden 2011 arbejdet for at nedbryde tavshed, tvivl og tabu om psykisk sygdom. Udfordringen med stigmatisering af mennesker, der berøres af psykiske lidelser, deler vi med mange andre lande, som også har initiativer med afstigmatiseringsindsatser. EN AF OS er med i dette internationale netværk, hvor vi sammen inspirerer hinanden og får mere viden om virksomme indsatser. Kontakterne har konkret ført til, at EN AF OS (ONE OF US) i 2015 af World Psychiatric Association’s Stigma Section blev opfordret til at tage værtskabet for den næste internationale stigmakonference.

På den baggrund står EN AF OS nu bag afholdelsen af den 8. internationale stigmakonference i København den 20.-22. september 2017. Vi har valgt titlen ”Overcoming Barriers in Minds and Society” for at betone det store behov for at udfordre de barrierer, som manglende viden, fordomme, myter, kulturer og strukturer kan udgøre for mennesker berørt af psykiske lidelser.

Stigmakonferencen har fem overordnede temaer, som også kan genkendes i indsatsområderne for EN AF OS:
  • Brugere og pårørende
  • Professionelle i sundheds- og socialsektorerne
  • Unge
  • Arbejdsmarkedet
  • Kommunikation og medierne
Det fyldige konferenceprogram rummer både oplægsholdere fra Danmark og fra alle verdensdele og kobler både forskning, praksis og personlige erfaringer. Du kan læse programmet her.

For mere information om konferencen og praktiske oplysninger besøg konferencens hjemmeside www.againststigma2017.com


Redaktør