Podcasts fra Region Hovedstadens Psykiatri

​Region Hovedstadens Psykiatri udgiver forskellige podcast. Herunder kan du finde en oversigt over de podcasts, der på nuværende tidspunkt er udgivet.


​Videnskabens veje

Videnskabens veje er en podcast-serie der går tæt på den forskning, der foregår i Region Hovedstadens Psykiatri. Hør forskellige forskere fortælle om deres forskningsområder og hvad det kan betyde for fremtidens behandling i psykiatrien. 

Lyt til podcast-serien her eller download den i din favorit podcast-app
Klog på diagnosen

I serien fortæller mennesker, berørt af psykisk sygdom, deres personlige historie om en diagnose. Hvordan opstod sygdommen? Hvordan opleves lige præcist denne diagnose, hvordan var behandlingen – og hvordan er deres liv nu? Samtidig fortæller forskellige faglige eksperter om de faktuelle sider af diagnosen. 

Lyt til podcast-serien her eller download den i din favorit podcast-appPsykInfo-guides til borgere

Hvordan er man en god pårørende til én med psykiske problemer? Hvordan ved man, om man har en psykiatrisk diagnose? Og hvordan foregår den gode samtale mellem patienter og pårørende?Denne podcast-serie svarer på spørgsmål og giver gode råd og vejledning om psykisk sygdom til pårørende, patienter og borgere. 

Lyt til podcast-serien her eller download den i din favorit podcast-app