​​​​​

Kurser på Skolen for Recovery

​Skolen for Recovery tilbyder kurser, hvor du som pårørende lærer om psykisk sygdom, og hvordan du kan støtte din nærmeste i processen med at få det bedre. På kurserne kan du også møde andre pårørende i samme situation som dig.

Kurser og uddannelsestilbud for patienter og pårørende 

Kurserne på Skolen for Recovery er både for patienter pg pårørende.

Her kan du lære mere om, hvordan psykisk sygdom påvirker din nærmeste, og hvordan får redskaber til at håndtere rollen som pårørende.

​Skolen er tilknyttet Psykiatrisk Center Ballerup og Kompetencecenter for Rehabilitering og Recovery​ og alle tilbud er gratis. ​​

Find Skolen for Recoverys kursuskatalog og lad dig inspirere her

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig ved at sende en mail til skolen-for-recovery@regionh.dk​ med disse oplysninger: navn, telefonnummer, kursusnummer, kursusnavn og din mailadresse.

Når vi har modtaget din mail, får du hurtigst muligt svar med oplysning o​m, hvorvidt du har fået en plads på kurset eller kurserne.

Du kan også ringe til os på 23 60 08 96 eller komme forbi skolen. ​


Hvem underviser?

​​Alle underviserne har erfaringer fra psykiatrien, nogle er tidligere patienter, nogle har erfaring som medarbejdere og alle har kendskab til recovery. Kurser og workshops er udviklet i et samarbejde mellem tidligere og nuværende patienter i psykiatrien samt personale med en fagprofessionel baggrund. 

Hvem kan deltage?

​Tidligere eller nuværende patienter, pårørende og medarbejdere i Region Hovedstadens Psykiatri kan deltage gratis i kurserne.  

Hvad kan man lære?

Som pårørende får du mulighed for at lære:

  • hvordan du som pårørende kan hjælpe dig selv

  • hvad det vil sige at komme sig efter en psykisk lidelse

  • hvordan du kan støtte andre i deres recovery–proces.​


Kontakt

​Skolen for Recovery
Psykiatrisk Center Ballerup
Maglevænget 19
2750 Ballerup​

Telefon: 2360 0896
Redaktør