Sommerskole 2018

Region Hovedstadens Psykiatri afholder igen i år en 3-dages sommerskole for psykiatri interesserede sygeplejestuderende d. 21.-23. august 2018. ​

​​

Sommerskolen afholdes som en faglig festival i de smukke grønne omgivelser ned til Roskilde Fjord ved Psykiatrisk Center Sct. Hans. Musikken er blot skiftet ud med højaktuelle emner indenfor psykiatri. Undervisningen foregår i et stort cirkustelt. Der er camp faciliteter med bade- og toiletcontainere og studerende overnatter i medbragte telte

Sommerskolen planlægges i samarbejde med sygeplejerskeuddannelserne på Professionshøjskolen København.  

Der er 102 pladser, som tildeles efter "først-til-mølle"-princippet og med en kvotefordeling på 60 pladser til studerende fra Metropol, 20 pladser til UC Diakonissestiftelsen, 20 pladser til UCC Nordsjælland og 2 til UCC Bornholm.

Det er gratis at deltage på sommerskolen, men tilmelding er bindende. 

Formål

Formålet med sommerskolen er at give sygeplejestuderende et anderledes undervisningstilbud og en rammesætning, hvor samspil med omgivelserne akkompagnerer den undervisning og refleksion der foregår. Emnerne er højaktuelle og undervisningen varetages af de dygtigste fagpersoner og af mennesker med erfaring fra nuværende eller tidligere psykisk sygdom.

Alle tilmeldte vil modtage besked om deltagelse/ikke deltagelse senest den 22. maj samt mere information om de praktiske forhold og endeligt program.

Hvem kan deltage?

Sygeplejestuderende fra uddannelsesinstitutioner i Region Hovedstaden med interesse for psykiatri.

Sommerskolen afholdes primært for sygeplejestuderende, som har afsluttet 3. semester.
Studerende som har deltaget på sommerskolen tidligere kan ikke deltage, da flere af temaerne går igen fra år til år.  

Tilmelding

Der åbnes for tilmelding d.2. maj kl. 10.00 og foregår på www.kursusportalen.regionh.dk.  

Redaktør