​​

Sommerskole – for psykiatriinteresserede sygeplejestuderende

Region Hovedstadens Psykiatri afholder ikke sommerskole i 2021. Corona udfordrer stadig vores muligheder for at være forsamlet desværre. 

I 10 år har Region Hovedstadens Psykiatri i samarbejde med Københavns Professionshøjskole og sygeplejerskeuddannelsen på Diakonissestiftelsen afholdt en 3-dags sommerskole for psykiatri interesserede sygeplejestuderende. Det har alle årene været en stor succes og samarbejdet har været til stor glæde for både studerende, lektorer, kliniske vejledere/undervisere og klinisk uddannelsesansvarlige.

I 2019 havde sommerskolen 10års Jubilæum

Sommerskolen blev som de tidligere år afholdt som en faglig festival i de smukke grønne omgivelser ned til Roskilde Fjord ved Psykiatrisk Center Sct. Hans. Festivalen blev afholdt i et stort cirkustelt og deltagerne overnattede i medbragte telte.

I anledning af jubilæet var der koncert med Mathilde Falck – hun holdt FORTÆLLEKONCERT, hvor hun med sang og musik fortalte om tidligere spiseforstyrrelse og misbrug - en meget bevægende koncert.Formål

Formålet med sommerskolen er at give sygeplejestuderende et anderledes undervisningstilbud og en rammesætning, hvor samspil med omgivelserne akkompagnerer den undervisning og refleksion der foregår. Emnerne er højaktuelle og undervisningen varetages af de dygtigste fagpersoner og af mennesker med erfaring fra nuværende eller tidligere psykisk sygdom.

Hvem kan deltage

Sygeplejestuderende fra uddannelsesinstitutioner i Region Hovedstaden med interesse for psykiatri. 

Der er 102 pladser, som tildeles efter "først-til-mølle "-princippet.

Sommerskolen afholdes altid i uge 34.

Det er gratis at deltage på sommerskolen, men tilmelding er bindende. 

Tilmelding

Hold øje med dette opslag i 2022. Tilmelding mulig i begyndelsen af maj på

www.kursusportalen.regionh.dk


Redaktør