Vi vil gerne høre din mening!

Er du patient/pårørende i psykiatrien og besøger du regionens psykiatriske hospital på et tidspunkt i perioden fra starten af september til midt i november 2021? Så får du måske udleveret et spørgeskema af personalet i løbet af efteråret. Vi håber, at du vil besvare spørgeskemaet.

Lad dine erfaringer komme andre til gode

Din oplevelse som patient eller pårørende er værdifuld for os - og det kan komme andre patienter og pårørende til gavn, at du fortæller os om dem. Derfor håber vi, du vil hjælpe os ved at besvare det spørgeskema, du måske modtager, når du har været på vores hospital.

Har du haft et besøg eller et forløb på hospitalet, har du en unik viden. Du ved fx, hvad der er vigtigt for dig som patient/pårørende, og du kan besvare spørgsmål om, hvad du synes, der fungerer godt, og hvad du ønsker, der kunne laves om.

Dine erfaringer hjælper os med at forbedre kvaliteten på hospitalet, og måden vi kommunikerer på. Derfor har vi brug for så mange input og ærlige meninger som muligt.

Tiden, du bruger på at besvare spørgeskemaet, har stor værdi for kommende patienter og pårørende. 

På forhånd tak.

Det er Danmarks fem regioner, der står bag undersøgelsen. Læs mere om den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser i psykiatrien på www.psykiatriundersogelser.dk