Kurser og arrangementer

Region Hovedstadens Psykiatri udbyder løbende forskellige kurser og arrangementer, der kan være relevante for pårørende. 

​​Skolen for Recovery​

Skolen for Recovery tilbyder gratis kurser for patienter, pårørende og medarbejdere i Region Hovedstadens Psykiatri. Skolen er tilknyttet Psykiatrisk Center Ballerup og Kompetencecenter for Rehabilitering og Recovery​.

Du kan deltage i kurserne, hvis du er tidligere eller nuværende pårørende til en patient i Region Hovedstadens Psykiatri. På kurserne kan du lære mere om, hvordan du som pårørende kan hjælpe dig selv, hvad det vil sige at komme sig efter en psykisk lidelse, og ikke mindst hvordan du kan støtte andre i deres recovery–proces.

Der er et bredt udvalg af kurser og webinarer, og du kan læse mere om tilmelding og aktuelle kurser for pårørende på Skolen for Recovery her 

PsykIn​fo

PsykInfo er et rådgivningstilbud og informationscenter i Region Hovedstadens Psykiatri, der tilbyder anonym og gratis rådgivning om psykisk sygdom og behandling. Ring 3864 1300 og book en samtale. Vi giver viden, der hjælper dig videre. 


Redaktør