Book undervisning og oplæg

Vi giver viden og bryder tabuer. Book et besøg med EN AF OS-ambassadører og oplev personlige fortællinger om at leve med en psykisk sygdom.

Hvad får I ud af det?
Når I booker et besøg af EN AF OS får jeres elever/medarbejdere et personligt indblik i den psykiatriske sygdomslære. Undervisningen sætter fokus på deltagernes holdninger og eventuelle fordomme om mennesker med psykisk sygdom, og klæder deltagerne på med viden om symptomer, behandling, pårørende, fordomme og stigmatisering.

​​"Den personlige historie tilføjer en dimension til uddannelsen som fagbøger og nok så engagerede undervisere ikke kan bidrage med."

Ane Lindhart, SOSU C Gladsaxe

Tilbuddet er åbent for alle faggrupper
Vi får mange henvendelser fra studerende inden for de sundhedsfaglige, pædagogiske og sociale uddannelsesområder, som i deres fremtidge arbejde kan få kontakt til borgere/patienter med psykiske lidelser.

Kampagnens formål
EN AF OS-kampagnen arbejder for at imødegå stigmatisering og fremme tolerance og åbenhed over for mennesker med psykisk sygdom. Den overordnede vision er at gøre livet bedre for alle ved at fremme inklusion og bekæmpe diskrimination forbundet med psykiske lidelser ved at:

  • Øge danskernes viden om psykisk sygdom
  • Mindske den afstand, der fører til stigmatisering, fordomme og social udelukkelse
  • Skabe større forståelse for psykisk sygdom i skoler, på arbejdspladser og alle andre steder, hvor hverdagslivet udfolder sig.

Book et besøg
Kontakt frivilligkonsulent Maria Rørdam på tlf. 38 64 13 05 / Email maria.roerdam@regionh.dk

tlbuddet er gratis

Redaktør