EN AF OS

Få viden om psykisk sygdom - Book et besøg med vores EN AF OS-ambassadører og oplev personlige historier om at leve med en psykisk sygdom.

​​​​​​​​​​

Hvad får I ud af det?
Når I booker et besøg af EN AF OS får jeres elever/medarbejdere et personligt indblik i den psykiatriske sygdomslære.  Undervisningen sætter fokus på deltagernes holdninger og evt. fordomme om mennesker med psykisk sygdom, og klæder deltagerne på med viden om bl.a. symptomer, behandling, pårørende, fordomme og stigmatisering. Endelig får deltagerne konkrete værktøjer til mødet med borgeren/patienten/kollegaen, der har en psykisk lidelse.

"Den personlige historie tilføjer en dimension til uddannelsen som fagbøger og nok så engagerede undervisere ikke kan bidrage med."
Ane Lindhart, SOSU C Gladsaxe

Tilbuddet er åbent for alle faggrupper
Vi får p.t. mange henvendelser fra studerende inden for de sundhedsfaglige, pædagogiske og sociale uddannelsesområder, som i deres fremtidge arbejde kan få kontakt til borgere/patienter med psykiske lidelser.

Kampagnens formål
EN AF OS-kampagnen arbejder for at imødegå stigmatisering og fremme tolerance og åbenhed over for mennesker med psykisk sygdom. Den overordnede vision er at gøre livet bedre for alle ved at fremme inklusion og bekæmpe diskrimination forbundet med psykiske lidelser ved at:

  • Øge danskernes viden om psykisk sygdom
  • Mindske den afstand, der fører til stigmatisering, fordomme og social udelukkelse
  • Skabe større forståelse for psykisk sygdom i skoler, på arbejdspladser og alle andre steder, hvor hverdagslivet udfolder sig.

Book et besøg
Kontakt PsykInfo tlf. 38 64 13 00 / psykinfo@regionh.dk
Tilbuddet er gratis

Redaktør