​​​​​​​

Følte sig knyttet til børnene: Jens´ historie

​40-årige Jens, havde altid klaret sig godt, men havde kun haft få kærester. Han havde siden sin ungdom været i tvivl om sin seksuelle orientering. Jens havde forsøgt sig med voksne kvinder men oplevede dem krævende og svære at stille tilfreds. 

​I sit job som pædagog oplevede Jens, at han havde god kontakt med og følte sig knyttet til børnene, og at han særligt fik etableret fortrolighed med de omsorgssvigtede børn.

Jens begyndte at opsøge kontakt med børn online, hvor han i chatfora fik etableret kontakt og trak på sin erfaring med at blive en betydningsfuld voksen. Herigennem følte han sig forbundet med barnet og det blev mere og mere seksuelt for Jens at tænke på. Over tid begyndte Jens at have en strategi for sin kontakt, hvor han først spurgte til drengens skolegang, interesser og familie. Han tilbød at hjælpe med lektier og fik skabt daglig online kontakt. Efter nogle uger introducerede Jens spørgsmål om sex og seksuel erfaring. Siden spurgte Jens, om drengen ville mødes ude i byen og foreslog aktiviteter, som kunne interessere drengen. Når de havde mødtes nogle gange ude i byen foreslog Jens, at de kunne tage hjem til ham og se film og spille computer. Når drengen over tid var kommet i hjemmet, begyndte Jens at vise pornofilm og at røre ved drengen.

Drengen får fortalt sin mor om oplevelserne i Jens' hjem, og moren hjælper med at anmelde. Jens får en dom på 1,5 år for blufærdighedskrænkelse og anden seksuel omgang. Redaktør