Om hjemmesiden​

Målet med denne hjemmeside er at oplyse om, hvor man kan få hjælp, hvis man har seksuelle tanker og fantasier om børn. For der er nemlig hjælp at få. Siden 2004 har Sexologisk Klinik i København tilbudt både rådgivning og behandling til mennesker, som oplever, at seksuelle tanker om børn giver dem problemer eller ødelægger deres liv.

Hjemmesiden er blevet til i et samarbejde mellem Region Hovedstadens Psykiatri (Sexologisk Klinik), JANUSCentret og Red Barnet.​​ Læs mere om hjemmesiden her​​​.

Rekruttering af undersøgelsespersoner til forskningsprojekt


Vi søger personer, der har begået seksualkriminalitet mod børn, og personer, som har haft seksuelle tanker om børn uden at begå seksualkriminalitet, til et deltage i et anonymt forskningsprojekt, der har til formål at undersøge og udvikle digital støtte til mennesker med seksuelle tanker om børn og peer-support.

Deltagelse vil foregå via et digitalt interview uden kamera. Der vurderes ikke at være nogle former for risici forbundet med at deltage i undersøgelsen. Vores kommunikation vil være sikker (krypteret). For at deltage skal du sende en mail til mikkelphd@protonmail.com. Herefter modtager du deltagerinformation fra os og vejledning i forhold til det videre forløb. Forskningsprojektet udgår fra Red Barnet og Aarhus Universitet (Mikkel Rask Pedersen) samt Sexologisk Klinik (Susanne Bengtson og Ellids Kristensen). Du kan når som helst og uden at give en grund trække dit deltager-samtykke tilbage.