​​​​​

Kun i fantasien: D's historie​

​Nogle mennesker har seksuelle tanker og fantasier om børn, men de drømmer ikke om at føre dem ud i livet. Ofte er der dobbelte følelser forbundet med fantasierne. På den ene side lyst og tilfredsstillelse - på den anden side en bevidsthed om, at tankerne ikke er accepteret af andre.

​Nogle mennesker har seksuelle tanker og fantasier om børn, men de drømmer ikke om at føre dem ud i livet. For nogen kommer tankerne kun en gang imellem, for nogen hele tiden og for andre udelukkende, når de er seksuelt ophidsede.

Fantasierne kan være meget forskellige. Nogle er mest interesserede i børn i en bestemt eller med et bestemt køn. Det kan for eksempel være små slanke piger med glat hår eller 10-12-årige drenge med mørke krøller. Andre fantaserer om mange forskellige børn. 

Fantasierne kan fylde meget på ét tidspunkt i livet og forsvinde igen. Men de kan også udvikle sig til et mønster, der er svært at komme af med. Ofte er der dobbelte følelser forbundet med fantasierne. På den ene side lyst og tilfredsstillelse - på den anden side en bevidsthed om, at tankerne ikke er accepteret af andre.

Hvis du har brug for at tale med nogen, så ring til Bryd Cirklens telefonrådgivning​ på Sexologisk Klinik.

D's historie - Fortvivlet over sin ophidselse​

D er en 42-årig laborant. Han opdagede sin tiltrækning til små drenge, da han som teenager passede en seksårig dreng, og skrubbede drengens ryg i badet. Selvom han i situationen blev fortvivlet over sin seksuelle ophidselse, så blev situationen 18 måneder senere en del af de fantasier, han brugte, når han onanerede. 

D havde ikke så mange venner, han mødte sin kone i gymnasiet og hun var hans første seksualpartner. Han opfattede hende som temmelig dominerende, ufølsom og uinteresseret i sex. Når de en sjælden gang havde sex, havde han altid fantasier om små drenge. Hans foretrukne fantasi var om en lille dreng med rødt hår. I fantasien redte D drengens hår, inden han klædte drengen af og rørte ved ham.

D kom i behandling efter at han blev arresteret for at onanere på sin otte-årige nevø.​​


Redaktør